Авторът на „Болестта като път“: „Peace Food. Миротворна храна“ е може би най-важната ми книга“. Вече и на българския пазар

„Peace Food. Миротворна храна“ излезе наскоро на български и след месец ще бъде представена от автора в София, Варна и Бургас. 
В първите два града изтъкнатият психотерапевт и специалист по холистична психосоматика ще изнесе и практически семинар върху култовия си труд  „Болестта като път“ (в съавторство с Торвалд Детлефсен).
Защо д-р Далке, автор на десетки заглавия за духовната страна на здравето, нарича Peace Food. Миротворна храна „може би моята най-важна книга“? 
Защо обхватът на труда му далеч надхвърля темата за веганството? Как психосоматиката тълкува ефекта от храненето с биологична храна? 
Защо „програмата за заразно здраве“ на д-р Далке гарантира колкото физическото и душевното благополучие на отделния човек, толкова и бъдещето на планетата ни?
От 31 август до 5 септември т.г. д-р Рюдигер Далке ще гостува за втори път в България. 
Програмата и билети за лекциите върху „Peace Food. Миротворна храна“ и за практическите семинари „Болестта като символ“ ще намерите на http://ruedigerdahlke.com/. 
Диетологът д-р Емилова ще говори за книгата на събитията във Варна.
Д-р Далке гостува в България по покана на Лучана Узунова, партньор на събитията е ИК КИБЕА.

E-net