LADIES OF JAZZ

Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева ще представят своя селекция на най-ярките пиеси от световната дамска джаз сцена през последните десетилетия. 
Авторска музика и тотални хитове като „Прошепнати мечти“ и „Да е влюбен този свят“ ще звучат в програмата. 
Ще чуем и техния прочит на велики песни на Ella Fitzgerald, Jill Scott, Erykah Badu и други.
Соул, фънк и джаз ще е стилистичната рамка на концерта, който събира три поколения български изпълнителки на една сцена. 
В концерта ще се включват и музикантите от The Fingertones – Филип Александров, Деян Илиев, Светослав Неделчев – Козмо, Петко Дреников, Арнау Гарофе и Георги Стойков. 
Те ще бъдат на сцената заедно с Варненския камерен оркестър с диригент Ганчо Ганчев, който е и автор на оркестрациите на всички пиеси.
Пълната програма на ММФ „Варненско лято“ 2019 можете да откриете в сайта на фестивала:
http://www.varnasummerfest.org
Цените на билетите за концертите са от 5 и от 20 лв
ММФ „Варненско лято“ 2019 се организира от Община Варна в партньорство с Министерството на културата и НУИ „Добри Христов“ и със съдействието на Градска художествена галерия Варна и ФКЦ. 
Фестивалът се реализира с подкрепата на Италианския културен институт и Посолството на Италия, Посолството на Испания и Институт Сервантес, Полския културен институт, Посолството на Австрия, Посолството на САЩ, Посолството на Холандия. 
Фестивала подкрепят „Солвей Соди“, „Кока-Кола България“, „А1“, „Фрапорт“, „Пежо“, KLM, AGBU, Grand Mall, клуб „Ментол“, пиво „Гларус“, хотелите „Капитол“, „Черно море“, „Модус“ и “Плаза”, Делта Планет мол. 
Медийни партньори на фестивала са БНТ, РТВЦ Варна, БНР, Радио Варна, ТВ1, Площад Славейков, БГ радио, Moreto.net и NovaVarna.net.

E-net