Здравка Евтимова с нова книга -"Добрата страна на нещата" - сборник разкази "от тази и предната година"... Рекордни ранни записвания...

https://lexicon.bg/store/book/1346/dobrata-strana-na-neshchata
"Добрата страна на нещата" е сборник с прекрасни разкази,писани миналата и тази година, в които герои са обикновени хора с необикновенни съдби. В тях се прелитат добро и лошо,любов и ненавист,трагедия и комедия.
Но нищо не е сигурно, камо ли пък вечно. В доброто има и лошо, в любовта – омраза, а тъжното върви ръка за ръка със смешното.
След прочита и на последния от разказите у читателя остава онова особено чувство на пълнота и удоволетворение.
Насладете им се.
184 стр., м.к.,16,99 лв.
Излиза 23.07.
По книжарниците или от сайта ни:

И една препоръка от Добри Божилов - автор на тазгодишния бестселър "Задругата":

Приятели,
Здравка Евтимова издава нова книга - сборник с разкази. За нея всичко вече са казали и пазарът, и литературните среди, аз не бих могъл да я направя по-голяма. Но все пак мога да кажа, че тя е първият човек с влияние, който забеляза "Задругата" и я препоръча за издаване. Дори я нарече - още тогава "бъдещ бестселър". И тъй като книгата наистина стана бестселър, то това е блестяща препоръка за самата Здравка.
Мнозина тогава вече я бяха прочели на файл, и бяха я харесали. Но за да стане една книга книга, трябва някой от бранша да я забележи, и тя да стигне до издаване. Това бе Здравка Евтимова, нека я поздравим с новата и собствена книга, и да и пожелаем успех...
Всъщност, можем да допринесем за този успех като си я купим :)

Добри Божилов, писател
Автор на "Задругата"