Читателски клуб на НБУ: Разговор за „Стив Джобс“ от Уолтър Айзъксън

Център за книгата отправя покана за разговор за „Стив Джобс“ от Уолтър Айзъксън на 29 май 2019 г. от 16.30 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет. 
Водещи на събитието са доц. д-р Пламен Дойнов, доц. д-р Йордан Ефтимов и доц. д-р Морис Фадел, а специален дискутант е Васил Димитров.
Книгата, оглавила класациите по цял свят! 379 000 екземпляра, продадени за 7 дни само в САЩ! 
Авторът е доказал таланта си с биографиите на Алберт Айнщайн, Хенри Кисинджър и Бенджамин Франклин, както и с работата си в списание TIME и в CNN.
Ще научите как от един малък гараж Стив Джобс издига Apple до една от най-преуспелите компании в света. 
Ще разберете как геният на Джобс изпреварва времето си, защото още преди 30 години в главата на създателя на Apple вече са съществували iPad и MacBook, но технологията все още не е била толкова напреднала, че да ги превърне в реалност. 
Истинска биография се пише не само след интервюта с приятели и колеги, а и от разговори с врагове и конкуренти. 
Доказателство за това са думите на Стив Джобс към автора Уолтър Айзъксън: „Запомни, Уолтър, това си е твоята книга, аз няма да ти се бъркам и няма да я прочета, преди да излезе на пазара“.
По време на Читателския клуб ще бъдат връчени награди за фотографския конкурс за снимка с телефон „Шелфи или Автопортрет на духовното аз“.
Видео на живо във фейсбук страница Център за книгата.
С медийната подкрепа на „Аз чета“.

E-net