Пролетен панаир на книгата

Скъпи приятели, отново дойде време за пролетния панаир на книгата. 
И тази година ще ви посрещнем на най-цветния щанд, за да ви запознаем с някои от най-вълнуващите заглавия, излезли в последните месеци. 
Приготвили сме специални отстъпки, голяма селекция от книги за 5 лв, множество забави за най-малките читатели и вълнуващи срещи с едни от най-добрите български писатели. 
Съвсем скоро ще обявим подробности....
Припомняме ви, че именно на пролетния панаир ще можете да грабнете новата книга на Харуки Мураками, както и двете специални издания от авторската поредица за Труман Капоти. 
Заедно ще проследим пътя на Европа с Хосе Ортега-и-Гасет и ще отбележим 500 години от смъртта на Да Винчи, надниквайки зад портите на тайната му библиотека. 
Сред нас ще бъдат и историите на любими родни артисти като Катерина Евро и Христо Мутафчиев, от всеки ъгъл ще изскачат весели детски приказки с красиви илюстрации.
Знайте, че всеки ден творбите на едни от най-влиятелните европейски и световни писатели ще очакват своите верни читатели. 
Очакваме ви. С нас ще бъдат и Робърт Галбрейт, Юнас Юнасон, Ървин Уелш, Пейо Яворов, Джон Стайнбек, Катерина Хапсали, Мария Касимова, Амели Нотомб, Фредерик Бегбеде, Иън Макюън и още, и още...

Специални гости на щанда на Колибри:
2 юни, 12:00 ч., Катерина Хапсали, среща с автограф